Menu end of season weekend
Alleen op 1, 2 en 3 oktober – reserveer online via de knop rechtonder.

 

Borrel

Oesters – € 3,50 per stuk
Kippenleverparfait, rodeuienchutney, pistache – € 10,50
Savooiekool uit het vuur, zeewierboter – € 10,50

 

Voor

Bietjes, pruim, hazelnoot, granaatappelmelasse, radicchio
of
Rauwe harder, pickles, bloemkool, crème crue, waterkers, haringkuit

 

Hoofd

Rundersukade, bordelaise, palmkool, pommes écrasées, mosterdzaad
of
Trio topinamboer, eekhoorntjesbrood, peterselie, knoflook, beurre blanc

 

Toe

Peer, frangipane, hangop, kardemom, bruine boter

 

 

€ 39,50 p.p.

  

Eten en drinken bestellen

Je kunt bij Strandvier bestellen met de QR code op je tafel. Ook bij de Take Away bestel je met een QR code. Dat is snel en makkelijk. De bestelling wordt naar je tafel gebracht. Zo werkt het:

  • Scan de QR code met de camera van je mobieltje
  • Bekijk de menukaart online
  • Voeg wat je wilt bestellen toe aan de winkelwagen
  • Check je bestelling in de winkelwagen
  • Betaal direct met je telefoon
  • De bestelling wordt naar je tafel gebracht
  • Als je Take Away hebt besteld, wordt je bestelling naar het Take Away ophaalpunt gebracht. Blijf daar even wachten.

Je kunt onze kaart alvast zien als je hieronder op de link klikt:

Bekijk onze menukaart