Groepen en feesten

Ook met groepen kun je bij ons terecht. Strandvier is een heerlijke plek voor een borrel, een verjaardag of een strandfeest. Altijd met je voeten in het zand, met de vuurkorf aan en uitzicht over het water. We moeten binnen én buiten wel rekening houden met maatregelen tegen het coronavirus.

Strandvier heeft dit jaar plek voor groepen tot maximaal 20 personen. Alleen dan kunnen we het voor iedereen veilig en feestelijk houden. Bij mooi weer hebben we een plek op de veranda en het strand ervoor. Je gasten zitten altijd aan tafel.

Bij slecht weer hebben we een plek in het restaurant. Ook dan zitten jouw gasten met maximaal vier personen aan verschillende tafels. Zo houden we rekening met de 1.5 meter maatregel. Reserveren voor grotere groepen, dansfeesten trouwfeesten kan op dit moment helaas niet.

Ook belangrijk: een feest bij Strandvier is altijd 100% Strandvier stijl! Zelf versieren kan niet. Wij zorgen voor bloemen en gezellige tafels en doen dat met veel plezier. Wil je meer weten of een keer komen kijken? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Bedrijfsfeesten en events

Wil je een relaxed bedrijfsfeest of personeelsuitje organiseren? Dan ben je welkom bij Strandvier. Dat kan dit jaar tot maximaal 20 personen. Hierboven staan de regels.

Je kunt relaxt borrelen en eten op de veranda en het strand en we hebben alle ruimte voor activiteiten zoals zwemmen, suppen, voetballen, beachvolleybal en slacklinen.

Wil je meer weten of een keer komen kijken? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Contactformulier