Groepen en feesten

Strandvier is een heerlijke plek voor een borrel of een strandfeest. Helaas moeten we binnen én buiten met het coronavirus rekening houden.

Strandvier neemt daarom dit jaar geen groepen aan. Je kunt voor maximaal 8 of 12 mensen reserveren. Je krijgt dan 2 of 3 tafels naast elkaar zodat we rekening kunnen houden met de 1.5 meter maatregel.

Let op: gasten zitten aan tafel en kunnen niet staand of in groepjes borrelen. Bij slecht weer hebben we een plek in het restaurant. Ook dan zitten gasten met maximaal vier personen aan verschillende tafels. Reserveren voor grotere groepen, dansfeesten en trouwfeesten kan op dit moment helaas niet.

Tot slot: feest bij Strandvier is altijd 100% Strandvier stijl! Zelf versieren kan niet. Wij zorgen voor gezellige tafels en doen dat met veel plezier. 

Bedrijfsfeesten en events

Strandvier organiseert dit jaar jaar geen events, borrels of feesten voor bedrijven. Dit hebben we besloten naar aanleiding van de Covid-maatregelen. Wij hebben hier onze bedrijfsvoering op aangepast en maken geen uitzondering.

Alleen in oktober is het mogelijk met bedrijven te lunchen of te dineren en Strandvier af te huren. Daar zijn een beperkt aantal dagen voor beschikbaar.  Vul het contactformulier in als je meer wilt weten, dan nemen we contact met je op.

Contactformulier