Groepen

Van een verjaardagsfeestje tot babyshower wij ontvangen met veel plezier groepen. Dat kan tot 35 personen voor een lunch of diner of tot 50 gasten voor een borrel. 

In oktober is het mogelijk om Strandvier af te huren voor een feest of evenement in combinatie met lunch of diner. Vul het contactformulier in als je meer wilt weten, dan nemen we contact met je op.

In april, mei en september hebben we plek voor borrels en hapjes of een lunch tot 35 personen.

 

In het hoogseizoen van juni t/m augustus is er plek voor groepen tot 25 personen. Je kunt dit aanvragen via het contactformulier hieronder.

Voor lunch of diner kun je tot 8 personen gewoon reserveren via onze website.

Tot slot: een feestje bij Strandvier is altijd 100% Strandvier. Zelf versieren kan niet. Wij zorgen voor gezellige tafels en doen dat met veel plezier.

Strandvier voor bedrijven

Strandvier ontvangt met veel plezier kleine en grote bedrijven voor een teamuitje, borrel of lunch. We hebben hiervoor een binnenruimte en een buitenruimte.

Onze locatie is niet geschikt voor vergaderingen en zakelijke presentaties. Strandvier ligt op vijftien minuten met de auto van Amsterdam en heeft een groot gratis parkeerterrein.

–          In het hoogseizoen (juni, juli en augustus) ontvangen wij geen bedrijven

–          In oktober is Strandvier in zijn geheel af te huren voor events van 50 tot 150 gasten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Binnen

Strandvier heeft een stijlvol ingericht restaurant met een open keuken, bar en openhaard. Binnen hebben we plek voor groepen tot 35 man voor een zakelijke borrel, lunch of diner. We hebben geen zaaltjes of bedrijfsruimtes. De sfeer is ongedwongen en vriendelijk. Onze kaart is mediterraan en veel gerechten worden op open vuur bereid.

Capaciteit: Borrel, lunch en diner maximaal 35 personen.

Tijden en data: In het voor- en naseizoen (april, mei, september): maandag t/m vrijdag van 10:00 – 22:00.

Buiten

Bij mooi hebben we een zonnige plek op de overdekte veranda en het strandterras. Hier kunt u een bedrijfsborrel organiseren, een buitendag met het team of een zakelijke lunch of diner.

We hebben lichte outdoor activiteiten op het strand om er een gezellige dag van te maken. Gasten kunnen suppen of kayaken. We hebben een jeu-de-boules baan, een slack-line en een beachvolleybal veld. In de avond kan het kampvuur aan en is de veranda gezellig verlicht.

 Uw bedrijf heeft geen afgescheiden ruimte maar wel voldoende privacy. 

Capaciteit: Borrel maximaal 50 personen. Lunch en diner maximaal 35 personen.

Tijden en data: In het voorseizoen (april, mei, september): maandag t/m vrijdag van 10:00 – 22:00.

Contactformulier